Veenbessen

Veenbessen: lekker en gezond Vaccinium macrocarpon, cranberries

Delen: Facebook Twitter Google+
  • Lekker in saus, yoghurt, muësli
  • Ondersteunen de blaas

Veenbessen pot 250g

€ 2,99
direct leverbaar

Veenbessen pot 750g

€ 7,25
direct leverbaar

Veenbessen zak 2,5kg

€ 19,99
  • € 18,99 vanaf 2 stuks en bespaar 6%
direct leverbaar

Meer over Veenbessen

Veenbessen of cranberries

Onze veenbessen zijn gedroogd en gezoet. Daardoor zijn ze lekker in muesli, in yoghurt, in saus of om zo op te eten. Veenbessen ondersteunen een gezonde blaas.

Samenstelling  allergenen info

Ingrediënten: veenbessen, suiker, plantaardige olie.

Gebruik

Eet elke dag een handvol gedroogde veenbessen ter ondersteuning van de blaas. Je kan het mengen in yoghurt, bij noten, in muësli, je kan er een veenbessensaus van maken of gewoon zo opeten.

Voorzorgen

Veenbessen best koel en donker bewaren.

Recepten

Salade met veenbessen en amandelen

Rooster 50 g amandelen tot ze een lichtbruine kleur hebben. Leg 200 g pluksla op de borden, besprenkel met olijfolie en grof zout, strooi de geroosterde amandelen en de de veenbessen erover. Besprenkel met wat azijn.

Ervaringen van klanten met Veenbessen

super

door maureen op
“super food en super kwaliteit”

SUPER, SUPER, SUPER... In één woord...

door Riena op
“Ik werd nieuwsgierig door de informatie op jullie website en heb er geen spijt van. Ze zijn HEERLIJK, niet te zoet, gewoon lekker. Ik eet elke dag een handje en dan vind ik het weer jammer dat ze op zijn. ”

Lekker!

door I op
“Heel lekker en zacht. Eerdere pogingen om mijn kinderen aan de cranberries te krijgen waren niet zo'n succes, maar nadat mijn zoontje deze geprobeerd had zei hij; 'ik vind deze toch lekker!'”

Goede kwaliteit

door E. op
“Goede kwaliteit cranberries. Niet zo zoet als bij sommige andere winkels. Ook zijn ze nog een beetje zacht. Heerlijk door de yoghurt, in de salade of gewoon uit het vuistje bij de borrel.”

geen last meer

door G op
“Sinds ik veenbessen eet heb ik geen last meer van mijn blaas. Ik blijf dus trouwe klant :-) !”

Deel je mening over Veenbessen met andere klanten.

Disclaimer: Deze persoonlijke meningen van onze klanten worden letterlijk gepubliceerd en vervangen geen professioneel advies. De publicatie van deze meningen betekent niet dat Gekruid hiermee akkoord gaat. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze meningen of de publicatie hiervan. Waarom dit bericht?

Nog een vraag over Veenbessen?

Heb je nog een vraag? Contacteer dan onze klantenservice en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts. Waarom dit bericht?

Even geduld...

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.