Groene Curry

Groen kerriepoeder voor groene curry

Delen: Facebook Twitter Google+
  • Milde natuurlijke kruidenmix
  • Met zachte groene kruiden
  • 100% natuurlijk en zonder extra additieven

Meer over Groene Curry

Kruiden voor het maken van groene curry

Groen kerriepoeder voor het maken van een groene curry. Het is een milde, natuurlijke kruidenmengeling met zachte groene kruiden.

Samenstelling  allergenen info

Peterselie, daslook, dille, zeezout, laurier, kurkuma, koriander, gember, knoflook, ui.

Recepten

Romige groene kruidensaus

Verhit wat olie of boter in een pannetje en meng met bloem of arrowroot tot brokken. Voeg zachtjes onder voortdurend kloppen room toe tot je een stevige saus hebt. Je kan de room ook vervangen door melk, water of kokosroom. Voeg enkele eetlepels groen currypoeder toe en meng tot een heerlijke groene kruidensaus.

Ervaringen van klanten met Groene Curry

Zeer geschikt voor vis en schaaldieren

door Zachary op
“Deze curry is zeer geschikt voor garnalen en de stevige baarssoorten zoals dorade etc. Alleen de bereidingswijze die ik gebruik is anders dan vermeld op de website. Wijze van gebruik olie verhitten, roze uien in de pan, knoflook (gestampt) optioneel gember, en een heet peertje (optioneel), hierna de curry erbij doen en meebakken de olieen komen vrij, dan de (citroen gewassen) garnalen met schaal en ontdarmt meebakken half gaar, hierna afblussen met kokosmelk en water, door laten sudderen, als de garnalen klaar zijn eruit vissen en dan saus indikken en dan over de garnalen heen draperen. Ik mis net een klien beetje zuur en pit in de curry, die ga ik toevoegen door middel van tamarinde water en een heet chilipepertje of een vers groen pepertje. Verder zou ik nog verse koriander toevoegen. Aflsuitend denk ik dat de curry minder geschikt is voor vleesgerechten vanwege de subtilitiet van de curry, voor vlees heb je zwaardere curry's nodig (het is een mening en geen wet.)”

Deel je mening over Groene Curry met andere klanten.

Disclaimer: Deze persoonlijke meningen van onze klanten worden letterlijk gepubliceerd en vervangen geen professioneel advies. De publicatie van deze meningen betekent niet dat Gekruid hiermee akkoord gaat. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze meningen of de publicatie hiervan. Waarom dit bericht?

Onze kwaliteitsgaranties voor Groene Curry

  • 100% puur
    Dit product is 100% zuiver en bevat geen toegevoegde stoffen
  • Kwaliteit gegarandeerd
    Dit product voldoet aan de strengste normen en richtlijnen voor kwaliteit, voedselveiligheid en milieu.

Nog een vraag over Groene Curry?

Heb je nog een vraag? Contacteer dan onze klantenservice en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts. Waarom dit bericht?

Even geduld...

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.