Jiaogulan thee

Jiaogulan thee Gynostemma pentaphyllum, Ontsterfelijkheidskruid

Delen: Facebook Twitter Google+
 • Hele blaadjes zonder takjes
 • Superkwaliteit
 • 100% natuurlijk en zonder extra additieven

Jiaogulan blaadjes pot 70g

€ 7,50
direct leverbaar

Jiaogulan blaadjes pot 280g

€ 24,99
 • € 22,50 vanaf 3 stuks en bespaar 10%
direct leverbaar

Meer over Jiaogulan thee

Ontsterfelijkheidskruid

We hebben er lang naar gezocht, maar hier is het dan: de meest smaakvolle Jiaogulan van de hoogste kwaliteit. De hele blaadjes worden met de hand verwerkt met een delicate techniek. Daardoor ontstaat de lekkerste Jiaogulan thee, vol met gezonde eigenschappen.

Jiaogulan is een veel gebruikt kruid in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Dit 'kruid der ontsterfelijkheid' is verwant aan ginseng. De smaak lijkt de thee lijkt op deze van zoethout.

Samenstelling  allergenen info

Ingrediënten: pure blaadjes van Jiaogulan. Zonder toevoegingen en puur natuur.

Ervaringen van klanten met Jiaogulan thee

HEEL ZUIVER !

door Maria Hilde op
“Ik koos deze thee omdat ik las dat het de thee van de 'onsterfelijkheid' is. Ik vind hem lekker en bij GEKRUID is de thee heel zuiver!! Toen GEKRUID dit nog niet in het assortiment had kocht hem op een andere site en daar lag van alles tussen dat er zeker niet bijhoorde en ik betaalde nog meer bovendien! ”

Prima, stipte service voor het J-kruid voor mijn paarden

door Bob op
“Jiaogulan thee alias J-kruid is een voortreffelijk adaptogeen voor paarden met neiging tot insuline resistentie.”

Deel je mening over Jiaogulan thee met andere klanten.

Disclaimer: Deze persoonlijke meningen van onze klanten worden letterlijk gepubliceerd en vervangen geen professioneel advies. De publicatie van deze meningen betekent niet dat Gekruid hiermee akkoord gaat. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze meningen of de publicatie hiervan. Waarom dit bericht?

Onze kwaliteitsgaranties voor Jiaogulan thee

 • 100% puur
  Dit product is 100% zuiver en bevat geen toegevoegde stoffen
 • Kwaliteit gegarandeerd
  Dit product voldoet aan de strengste normen en richtlijnen voor kwaliteit, voedselveiligheid en milieu. We beschikken voor onze producten over de analyseresultaten om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Alle producten zijn bovendien traceerbaar tot aan de bron.
 • Volledige plant
  Dit product bestaat uit de volledige plant en is geen extractie of concentraat. Dit product sluit daardoor aan bij de natuurlijke werking van de plant en werkt daardoor krachtiger.

Nog een vraag over Jiaogulan thee?

Heb je nog een vraag? Contacteer dan onze klantenservice en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts. Waarom dit bericht?

Even geduld...

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.