Dennenhoning

Delen: Facebook Twitter Google+
  • Donker en aromatisch
  • Toegankelijke smaak
  • 100% natuurlijk en zonder extra additieven

Meer over Dennenhoning

Populiare en toegankelijke honing

Dennenhoning is erg populair in het Middelandszee gebied. Het is een donkere, aromatische honing, uitstekend geschikt voor beginnende honingliefhebbers. Deze honing is goed bestand tegen kristalisatie waardoor je het gemakkelijk lang kan bewaren.

Samenstelling  allergenen info

100% natuurzuivere honing zonder additieven uit Turkije.

Onze honing wordt gecontroleerd zodat we er 100% zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen.

Voorzorgen

Kwaliteitshoning gaat na enige tijd kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Kristallisatie is volkomen normaal en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk weer vloeibaar worden gemaakt door de honingpot in handwarm water te zetten of door de honingpot enkele dagen op de verwarming te zetten.

Ervaringen van klanten met Dennenhoning

Er zijn nog geen beoordelingen over Dennenhoning. Deel je mening met andere klanten.

Onze kwaliteitsgaranties voor Dennenhoning

  • 100% puur
    Dit product is 100% zuiver en bevat geen toegevoegde stoffen
  • Kwaliteit gegarandeerd
    Dit product voldoet aan de strengste normen en richtlijnen voor kwaliteit, voedselveiligheid en milieu. We beschikken voor onze producten over de analyseresultaten om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Alle producten zijn bovendien traceerbaar tot aan de bron.

Nog een vraag over Dennenhoning?

Heb je nog een vraag? Contacteer dan onze klantenservice en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts. Waarom dit bericht?

Even geduld...

Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.